Nyrkkeily­ohjaukset

Nyrkkeilyohjaukset Johanna Huttunen

Kuntonyrkkeily sopii kaikille

Ohjaan kuntonyrkkeilyä erilaisille ryhmille sekä yritys- ja yksityisasiakkaille. Kuntonyrkkeily sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistotyötä tekeville, sillä se auttaa tehokkaasti niska- ja hartiaseudun kipuihin. Nyrkkeily on jokaisen kuntotasolle helposti muokattava laji, joka kuormittaa monipuolisesti koko kroppaa.

Nuorisotyötä nyrkkeilyn keinoin

Minulla on vankka kokemus esimerkiksi päihteillä ja rikoksilla oireilevien nuorten ryhmien ohjaamisesta sekä tyttötyöstä. Olen ohjannut myös erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden, kuten esimerkiksi kehitysvammaisten kuntonyrkkeilyä.

Kokemus osoittaa, että harjoitukseen keskittyminen, sopiva fyysinen rasitus sekä yhdessä toinen toistaan kannustaen tapahtuva toiminta sopii hyvin myös päihdeongelmasta kuntoutumisen tueksi.

Tyhypäivät ja polttarit

Ohjaan hyvän mielen kuntonyrkkeilytreenejä esimerkiksi tyhypäiville sekä polttariseurueille. Tai ehkäpä yrityksenne tahtoisi käydä työhyvinvoinnin merkeissä viikoittain nyrkkeilemässä? Eri pituiset kurssit haluamassanne paikassa onnistuvat kauttani joustavasti.

Polttaritreenit tyhypäivät

Hyvä tunnelma ja räätälöidyt harjoitteet

Kaikkia treenejäni yhdistää hyvä tunnelma ja jokaisen osaamiselle ja kuntotasolle räätälöity harjoitus. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta nyrkkeilystä tai muustakaan liikunnasta – olet tervetullut mukaan omana itsenäsi, omista lähtökohdistasi käsin!

Ohjaajana olen selkeä, kannustava ja tilannetajuinen.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö